Skip to main content

BALI MOTORKATAMARANER

Revolutionerande båtupplevelse

UNIKA INNOVATIONER

Bali katamaraner är designade för att möta behovet av segling med maximal levnadsyta, bekvämlighet och säkerhet.

CATANAs skeppsvarv levererar sin berömda skicklighet i designen av en serie revolutionerande katamaraner, med innovativa idéer som skiljer sig från andra båtar.

Med stor, öppen interiör och exteriör och en optimal nivå av pionjärkänsla, kan Bali katamaraner erbjuda nya nöjen och sensationer till seglare som trotsar tradition och istället vill uppfylla sina drömmar.

VARFÖR VÄLJA EN BALI MOTORKATAMARAN?

Bali 4.3 MY utmärker sig med en stor förarhytt med ett 30 m² stort däcksplan, helt fritt från skott och som avslutas med akterparti med en helt uppfällbar glasdörr. Du kan blixtsnabbt gå från mysigt tillsluten salong till en öppen lösning för en panoramavy över havet.

Ett främre fördäck med både matplats och en stor yta att sola på (18 m²) istället för den traditionella platsen för trampolinen.

En flybridge med extra boyta med salong, soffbord och yta att sola på.

Bali 4.3 MY drar precis som seglingsbrodern BALI 4.3 fördelar av naturligt dagsljus. Stora fönster ger både ett stort insläpp av frisk luft in i salongen och panoramavyer, och de många ventilerna i skroven försäkrar en exceptionell naturlig ventilering.

Den tekniska utrustningen kommer göra även den allra kräsnaste nöjd. Den senaste generationen av pentry för matlagning som vetter mot havet!

Med en tank som rymmer 800 liter vatten och 1600 liter disel, ett 615-liters kylskåp med ismaskin och vattenkylare, ett senaste generationens fullutrustat pentry och lätt vikt (10 T) kommer BALI 4.3 MY ta dig längre än du ens vågat drömma.

Bali motorkatamaraner

Är du nyfiken på en Bali motorkatamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.