Skip to main content

BALI KATAMARANER

Navigera från vardagsrummet

REVOULTIONERANDE KATAMARANER

Bali katamaraner är designade för att möta behovet av segling med maximal levnadsyta, bekvämlighet och säkerhet.

CATANA skeppsvarv levererar sin berömda skicklighet i designen av en serie revolutionerande katamaraner, med innovativa idéer som skiljer sig från andra båtar.

Med deras stora, öppna interiör och exteriör, optimal nivå av självomhändertagande och pionjärkänsla, kan Bali katamarans erbjuda nya nöjen och sensationer till seglare som vänder sina ryggar mot tradition och vill uppfylla sina drömmar.

VARFÖR VÄLJA EN BALI KATAMARAN?

Med två produktionsplatser, Canet-en-Roussillon och Marans, styr Bali katamaraner varje steg av produktionsprocessen: forskning och utveckling, gjutning med infusion, motorinstallation, elektronik, rörsystem, möbler och leverans. Kvaliteten på varje fartyg är alltid noggrant övervakad.

Kvalitetskonstruktionen, skapad av Oliver Poncin och hans designteam, bedrivs i hjärtat av CATANA skeppsvarv.

Catanas båtar har seglat runt varje världshörn i mer än 30 år. Deras teknologiska kunskap av sandwichkonstruktion i polyester och PVC-skum med slutna celler garanterar optimal byggkvalitet och märkbar viktbesparing.

Den låga densiteten av materialet (de flesta konkurrerande märken använder balsa) bidrar till bärkraften som gör dem nästan osänkbara. Användandet av UV-tåliga glasfibermattor garanterar hållbarheten av materialet och därför håller våra båtar så bra.

Bali katamaran-serie är en produkt av CATANAs forsknings- och utvecklingsavdelning. Bali katamaraner är kända för sin höga prestanda och fribordshöjd. Den lätta vikten, bihangets design och att det inte finns någon trampolin ger en bättre passage genom vattnet. Med riggen längre akterut finns det utrymme för ett större försegel jämfört med konkurrenterna, och en självslående fock ger stor manöverbarhet: mycket tacksamt när du seglar med få i besättningen.

Bali katamaraner har noggrant fokuserat på interiör och exteriör tillsammans med utrustning för att möta kundens krav. Elektriska installationer och kablage av högsta kvalitet för att överstämma med CE-standards ger både pålitlighet och hållbara framsteg för vår utrustning.

Våra samarbetspartners är bland de bästa leverantörerna av elektronik, däckbeslag och riggning. De har varit inblandade i den nya serien katamaraner och utfört tester både på laboratoriet och på vatten. Du får den bästa teknologin tillsammans med det bästa av Bali katamaraner.

BALI KATAMARAN-SERIE

Är du intresserad av en Bali katamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.