Skip to main content

BAKRI CONO MOTORKATAMARANER

Överraskningar i varje vrå

FAMILJEKRYSSNING MED MOTOR

När Philippe Gulnat och skeppsarkitekten Dr Albert Nazariv skapade konceptet för Heliotropkatamaraner var det idéerna om utrymme, hastighet och behag som ledde hela designfilosofin. Från denna förvillande enkla stomme växte en serie av förfinade segel- och motorkatamataner fram som förenar avancerade konstruktionstekniker, hög kvalitet och moderna linjer. Denna betoning på bara tre ord har levererat ett avgörande ögonblick i design och konstruktion av yachts.

Med inspiration från lustfyllda seglingsresor under den varma tropiska solen blev ’Heliotrope’ namnet på vår nya serie, ett antikt grekiskt ord som betyder ’tillägnad solen’. Vi följer denna filosofi med våra stora däck och fria utsikt som ger en plats att se solen gå ner i havets horisont.

VARFÖR VÄLJA EN HELIOTROPE?

Till skillnad från många högpresterande katamaraner, som offrar komfort för snabbhet, är Heliotrope-serien omtalad för det smarta utnyttjandet av utrymmet. Varje katamaran har vår stora flybridge som är större än på någon annan jämförbar kategori av båtar. Vid sidan av generösa kabiner och luftiga köksutrymmen erbjuder vi mycket däckutrymme utan att kompromissa med prestationen. Slutligen, för extra säkerhet, ligger Heliotrope katamaraner högt i vattnet, vilket ger en övergripande vy och säker manövrering.

Förutom den yttersta prestandan och öppna ytor är varje modell ett utryck för vårt artisteri, med en svepande, modern känsla. Heliotrope katamaraner är anpassningsbara så att du kan hitta en riktigt fin seglingskatamaran eller en högpresterande motorkatamaran som passar din unika smak.

Heliotrope katamaraner är utrustade med snabba deplacerade skrov som ger snabbhet utan ansträngning, hög manövreringsförmåga och ekonomisk bränsleförbrukning. Den avancerade vakuuminfusionstekniken reducerar vikten utan att kompromissa med styrkan. Detta gör styrningen enkel oavsett om du långsamt seglar över haven eller skruvar upp farten.

Med vårt fokus på traditionellt hantverk och material av hög kvalitet ger en Heliotrope dig en enastående katamaran som kommer finnas till din tjänst många kommande år.

Bakri Cono motorkatamaraner

Om du är intresserad av en Bakri Cono motorkatamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.