Skip to main content

PERFORMANCE

Dra nytta av förmånliga regler

FÖRMÅNER FÖR DIG SOM ÄGARE

Du kan njuta av obegränsad segling varje år på din båt. Dessutom kan du byta ut två veckor på din egen båt mot två veckor på ett liknande systerskepp någon annanstans i världen.

Det här är programmet med den högsta avkastningen av ditt båtägande. Nettoinkomsten delas upp i 65 procent till ägaren och 35 procent till Dream Yacht Charter och Sales.

I detta progra är ägaren ansvarig för alla kostnader, inklusive amorteringar. När det gäller fördelningen av nettoinkomsten är det viktigt att se på de faktiska siffrorna. Andra program kan ha en procentuell fördelning som tycks mer förmånlig (exempelvis 80/20), men ändå ge en lägre avkastning i slutändan på grund av deras totala kostnader.

I vårt helhetsåtagande ingår att vi sköter din båt minutiöst, bland annat följer vi processer som dokumenterats till detaljerade checklistor och rutiner. Självklart kommunicerar vi regelbundet utförliga protokoll över vad som har gjorts på din båt.

Dream Yacht Sales har etablerade kontakter med banker och finansinstitut på alla platser där vi finns, vilket förenklar finansieringen. De finansiella möjligheterna varierar mellan olika länder och vi hjälper dig att komma i kontakt med lämplig finansieringspartner för att diskutera det bästa alternativet för dig.

Programmet omfattar minst ett kvartal (tre månader). Avtalet kan sägas upp när som helst med rimlig uppsägningstid.

Vid programmets slut kan du välja om du vill behålla din båt eller sälja den. Våra mäklarkontor runtom i världen har ett stort nätverk med potentiella kunder, och hjälper dig med annonseringen och försäljningen av din båt.

Du kan välja mellan ett flertal exklusiva båttillverkare som Bali, Beneteau, Jeanneau, Dufour, Lagoon, Fountaine Pajot, Nautitech och Catana. Du har även stora möjligheter att välja bland olika planlösningar, interiör- och inredningsdetaljer, färger och material.

Performance – få möjlighet att minska dina kostnader med hjälp av internationella regler.

I detta program kan du som ägare uppnå ekonomiska fördelar vid köp av en båt, med hjälp av de lokala finansiella experter vi har vid alla våra baser. Det ger dig möjlighet att köpa en exklusiv båt med en handpenning på endast 20 procent.

BÅTAR TILLGÄNGLIGA I PROGRAMMET

Är du intresserad av Performance, tveka inte att kontakta vårt säljteam.