Skip to main content

OM OSS

Möjligheten att äga en exklusiv båt på dina villkor

Dream Yacht Sales ger dig…

…möjligheten att äga en exklusiv båt på dina villkor. Med Dream Yacht Sales har du fler möjligheter, bättre alternativ och större flexibilitet i att äga en drömbåt utan kostnaderna och utmaningarna av traditionellt ägande.

Dra nytta av möjligheten att äga en exklusiv segel- eller motorbåt på en av många exotiska platser, och njut av att segla i några av världens bästa farvatten.

Vi representerar fyra av världens ledande tillverkare, ger dig fler val och större flexibilitet på samma ställe för att välja en båt som möter dina individuella krav.

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR…

…och hissa segel mot världens bästa kryssningsområden

DREAM YACHT CHARTER

Dream Yacht Charter har över 1000 båtar på 50 destinationer världen över och är idag en av världsledarna inom yacht chartering. På våra baser är vi måna om att uppfylla dina individuella önskemål och behov för att hitta din drömbåt. När du köper genom oss kommer du givetvis ha vår fulla uppmärksamhet och support.

RÄTT YACHT FÖR DIG

Våra båtar underhålls regelbundet och kontrolleras noggrant mellan charterprogrammen. Regelbundet uppdaterar vi vår flotta för att försäkra oss att vi har den bredaste samlingen av de senaste och bästa enskrovsbåtarna, katamaranerna och motorkatamaranerna av alla stora charterbolag. Vi erbjuder en bred serie av modeller från tillverkare som Beneteau, Jeanneau, Dufour, Catana, Lagoon och Fountaine Pajot.