Skip to main content

JEANNEAU ENSKROVSBÅTAR

PASSION OCH DEDIKATION

Henri Jeanneaus passion och dedikation till byggandet av kvalitetsbåtar började redan 1957.

Från första hantverket till de båtar du ser idag har passionen stannat kvar och nu spridit sig till över 2500 medarbetare och ett nätverk av 300 distributörer runtom i världen.

Våra kunder hjälper oss driva innovationen och kvalitén framåt till de båtar som idag kännetecknar Jeanneau. Kundens input gör så att vårt team får nya idéer som kan höja segelupplevelsen.

Resultatet kommer du få känna på när du provar en båt från Jeanneau-serien: dess karaktär, exceptionella kvalitet, värde och tidlösa utseende.

JEANNEAU – ETT UTMÄRKANDE MÄRKE

Styrkan i Jeanneau kan betraktas i den estetiska skönheten i båtarna. Världskända designers och arkitekter jobbar med vårt interna team för att se med nya ögon på varje projekt. Resultatet av samarbetet är en elegant och inspirerande design som håller över tid.

En Jeanneau måste svara direkt, vara lättrörlig och snabb. Prestanda täcker inte bara hastighet utan också imponerande manöverförmåga, kraft genom tunga havsvågor, säkerhet och kontroll. Varje upplevelse ombord på en Jeanneau förstärks av dess välbalanserade segelyta, moderna skrov, exklusiva segel och beslag av hög kvalitet.

En specialiserad forskning- och designanläggning där Jeanneau har 130 ingenjörer på plats. Anläggningen är unik i båtbyggarbranchen och ger F&U-resurser som oftast bara är tillgängliga för bil- och flygbolag.

Vår kvalitetskontroll spårar en produkt genom hela produktionen och efteråt. Från laboratorietester till kundfrågor och leverantörsomdömen. Vi försöker alltid förbättra våra båtar.

Kvaliteten börjar med det bästa materialet och komponenterna. Ombord på en Jeanneau kommer du hitta lösningar från de främsta i varje tekniskt område. Vi använder bara leverantörer som delar vår entusiasm och hängivenhet till kvalitetskontroll och produktstandard. Dessa premiumleverantörer hjälper oss också att ge trygghet tack vare service av båtens komponenter världen över.

Jeanneaus framgång: En kombination av 50 år av praktiskt båtbygge med senaste konstruktionsteknologin. Investera i och ständigt göra teknologiska framsteg med ergonomisk konstruktion, datoriserad process och ett effektivt logistiskt utbud. Sammantaget ger detta både lägre kostnader och högre kvalitet för kunden.

För 20 år sedan skapade Jeanneau en sluten gjutningsprocess, Prisma Process. Denna teknologiska innovation ger högre kvalitet och lägre vikt. Den reducerar även plastgaser med 90 % till skillnad från traditionell laminering och gör därför processen till ett grönare alternativ.

Trätekniken på båtens interiör har alltid varit ett signum för Jeanneaus kvalitetskrav. Vi använder ädelträ och marinkompositer, lackmaskiner och CNC-routers för att få fram den bästa sjötåliga produkten som monteras ihop en och en av våra skickliga hantverkare.

Jeanneau har etablerat ett professionellt nätverk av distributörer i 50 länder som är erfarna och utbildade i Jeanneau-serien och nya modeller. Distributörerna får hjälp av ett innovativt program för att underlätta leverans av delar på kort tid. Dessutom är våra distributörer redo att ge råd till våra kunder och tillhandahålla den service de ska kunna förvänta sig av Jeanneau.

Jeanneau-upplevelsen är unik. Ingen annan båtbyggare kan erbjuda samma nivå av högteknologisk design, överlägsen finish, prestanda och nöjda kunder – allt till konkurrenskraftiga priser.

JEANNEAU-SERIEN

Är du intresserad av en Jeanneau enskrovsbåt, tveka inte att kontakta vårt säljteam.