Skip to main content

GUARANTEED INCOME

Bekymmersfritt ägande

FÖRMÅNER SOM ÄGARE

Njut av upp till 12 veckors segling varje år, antingen på din båt eller på ett systerskepp på någon av alla våra destinationer runtom i världen.

Varje månad får du en garanterad, fast inkomst oavsett charteraktivitet, baserad på var du har din båt. Dream Yacht Charter and Sales garanterar en årlig avkastning på upp till 9 procent av båtens nypris. Avkastningen regleras månadsvis.

Du betalar inga driftkostnader. Vi tar helhetsansvaret, inklusive kostnaden för hamnplats, försäkring, delar, drift och mycket mer. Du som köpare/ägare ansvarar endast för lånet.

I vårt helhetsåtagande ingår att vi sköter din båt minutiöst, bland annat utifrån detaljerade checklistor och rutiner. Självklart alltid med utförliga protokoll över vad som har gjorts på din båt.

Dream Yacht Sales har etablerade kontakter med banker och finansinstitut vid alla baser, vilket förenklar finansieringen. De finansiella möjligheterna varierar mellan olika länder och vi hjälper dig att komma i kontakt med lämpligt finansieringspartner för att diskutera det bästa alternativet för dig.

Programmet omfattar 60–66 månader, beroende på var du har din båt. Du kan dock alltid avbryta programmet med en förmånlig uppsägningstid.

.

När charter management kontraktet upphör kan du välja om du vill behålla din båt eller sälja den. Våra mäklarkontor runtom i världen har ett stort nätverk med potentiella kunder, och hjälper till med annonsering och försäljningen av din båt.

Du kan välja mellan ett flertal exklusiva båttillverkare som Bali, Beneteau, Jeanneau, Dufour, Lagoon, Fountaine Pajot, Nautitech och Catana. Du har även möjligheter att välja bland olika planlösningar, interiör- och inredningsdetaljer, färger och material.

Guaranteed income – enklare kan det inte bli!

Dream Yacht Charter och Sales enklaste och mest bekymmersfria program för dig som vill äga en exklusiv båt – med ett minimum av engagemang och jobb. Med en handpenning på bara 20 procent äger du en vacker segelbåt på någon av våra platser i världen, i upp till 12 veckor varje år med vårt förmånliga ömsesidiga ägaranvändningsprogram.

BÅTAR TILLGÄNGLIGA I PROGRAMMET

Är du intresserad av Guaranteed income, tveka inte att kontakta vårt säljteam.