Skip to main content

FOUNTAINE PAJOT KATAMARANER

En vacker evolution

INNOVATIONSDRIVEN

1983 lanserade Fountaine Pajot sin första katamaran för segling och 1998 lanserades den första motorkatamaranen. Idag är Fountaine Pajot en av Frankrikes främsta båtbyggare och leverantörer av motorkatamaraner och har hyllats för sin smak och expertis.

Ända från början har Fountaine Pajot haft drivkraften att utveckla och uppdatera sina modellserier för att behålla sin ledarposition i branschen, samtidigt som de möter kundens krav och passion för segling.

Foutaine Pajot bryr sig om hur deras katamarans påverkar miljön. Varje modell är tillgänglig med ett miljökoncept för att minska motorkatamaranernas fotspår i ekosystemet, exempelvis med modeller som är drivna av förnybar energi.

VARFÖR VÄLJA EN FOUNTAINE PAJOT KATAMARAN?

Kontinuerlig kvalitet, som grundar sig i ISO 9001-kontroll och certifikat, vilket ger oss möjligheten att förse våra kunder med pålitliga katamaraner.

Vi för in förnybara energiresurser i alla Fountaine Pajot katamaraner för större effektivitet och reducerad negativ miljöpåverkan.

Fountaine Pajot erbjuder estetiskt vackra, hållbara, hög presterande, ekonomiska och bekväma modeller. Med minimal värdeminskning för ett högt andrahandsvärde. Dessa fördelar gör att Fountaine Pajot katamaraner fortsätter att väcka uppmärksamhet internationellt.

Skroven är väl dimensionerade byggda för att vara osänkbara, vilket bidrar starkt till våra båtars säkerhet. Luftfickor eller skum i båtens ändar är vad som gör den osänkbar. Den vattentäta delningen av varje skrov gör det möjligt att spärra av ett av dem om det skulle ske en olycka eller en läcka.

Fountaine Pajot har under 30 år varit en banbrytande tillverkare av familjekatamaraner. Efter att ha utvecklat och finslipat sandwichkonstruktionsteknologin har företaget tagit fram två nya tekniska innovationer: RTM eco och Infusion.

BALI KATAMARAN-SERIE

Är du intresserad av en Fountaine Pajot katamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.