Skip to main content

FOUNTAINE PAJOT MOTORKATAMARANER

INNOVATIONSDRIVEN

1976 lanserade Fountain Pajots båtvarv sin första katamaran för segling 1983, följt av den första motorkatamaranen 1998. Idag är de en av Frankrikes främsta båtbyggare och leverantörer av motorkatamaraner och har hyllats för sin smak och sitt kunnande.

Ända från början har Fountaine Pajot varit innovationsdrivna och regelbundet utvecklat och uppdaterat sina båtserier för att behålla sin ledarposition i branschen, samtidigt som de möter kundens krav och passion för segling.

VARFÖR VÄLJA EN FOUNTAINE PAJOT MOTORKATAMARAN?

Kontinuerlig kvalitet, som grundar sig i ISO 9001-kontroll och certifikat, vilket ger oss möjligheten att förse våra kunder med pålitliga katamaraner.

Estetiskt vackra, hållbara, högpresterande, ekonomiska och bekväma modeller som erbjuder minimal värdeminskning för ett högt andrahandsvärde. Dessa fördelar gör att Fountaine Pajot katamaraner fortsätter att uppmärksammas internationellt.

Dess konstruktion med skott och spant och osänkbarhet är en bidragande faktor till våra båtars säkerhet. Luftfickor eller skum i båtens ändar är vad som gör den osänkbar. Den vattentäta delningen av varje skrov gör det möjligt att spärra av ett av dem om det skulle ske en olycka eller en läcka.

Fountaine Pajot har under 30 år varit en banbrytande tillverkare av familjekatamaraner. Efter att ha utvecklat och finslipat sandwichkonstruktionsteknologin har företaget tagit fram två nya tekniska innovationer: RTM eco och Infusion.

FOUNTAINE PAJOT MOTORKATAMARAN-SERIE

Är du sugen på att köpa en Fountaine Pajot motorkatamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.