Skip to main content

DUFOUR ENSKROVSBÅTAR

Den ultimata seglingen

DEN ULTIMATA SEGLINGEN

Dufour Yachts är baserade i La Rochelle i Frankrike sedan 1964. Varvet producerar omkring 350 segelbåtar om året och erbjuder 10 modeller som distribueras i fler än 30 länder i världen. Dufour Yachts är kända för exceptionella seglingskvaliteter, moderna estetiska stil, komforten ombord och robusta konstruktion.

Skrovdesign

Vi kombinerar vetenskaplig analys och kreativ problemlösning för att leverera den enastående prestanda som definierar Dufour Yachts. Att behålla designen och formen på skrovet trots tuffa förhållanden är ett bevis på skrovets styvhet.

Roder

Dufours självinriktade system innebär att roderaxeln passerar genom ett sfärisk lager. När roderaxeln böjer sig något under belastning roterar lagret och axeln avlastas jämnt inuti den bärande ytan, vilket reducerar friktionen för lätt och smidig styrning.

Däck

Däcket är designat för att kombinera maximal bekvämlighet och ren seglingsglädje. Rymlig och ergonomisk sittbrunn, lätt att röra sig på fram på skarndäck och fördäck.

Interiör

Eftersom en segelbåt också är en boyta har vi flera val för dig att välja mellan så att du får ut det bästa av din båt.

VARFÖR VÄLJA EN DUFOUR ENSKROVSBÅT?

Med 23 modeller designade för produktion av Dufour har en ny era tagit plats. Felci Group Talents jobbar ihop med Dufours produktutvecklingsteam för att ta fram kompromisslös prestanda och komfort ombord.

Med en spännvidd som sträcker sig från jollar till 20 meters snabba racers har över 70 olika modeller uppmärksammats i en rad utmärkelser i form av prestigefulla priser världen.

De är alla konstruktörer, seglare och kreatörer födda med kärlek till havet och segling. De korsar hav och land för att sedan dela med sig av sina upptäckter när de kommer tillbaka hem igen. Väl vid ritbordet för de samman sina tankar och idéer för att ta fram nästa generations segelbåtar.

Deras mål: att ta segling till nya höjder. Att finslipa de grundläggande delarna i design, prestanda och komfort. Få människor är så erfarna som dessa hantverkare med sin stil och vision. Varje år tänjer de på gränserna för att hitta det bästa segelnöjet till Dufours kunder.

DUFOUR-SERIEN

Är du intresserad av en Dufour enskrovsbåt, tveka inte att kontakta vårt säljteam.