Skip to main content

DREAM EASY

Ett verkligt bekymmersfritt ägande

FÖRMÅNER FÖR DIG SOM ÄGARE

Du kan njuta av 8 veckors seglingstid varje år, antingen på din båt eller på ett systerskepp på någon av alla våra destinationer runtom i världen.

Programmet Dream Easy ger ingen avkastning för dig som köpare.

Du betalar inga driftkostnader i detta program.

I vårt helhetsåtagande ingår att vi sköter din båt minutiöst, bland annat följer vi processer som dokumenterats till detaljerade checklistor och rutiner. Självklart kommunicerar vi regelbundet utförliga protokoll över vad som har gjorts på din båt.

Ingen finansiering krävs.

Programmet omfattar 66 månader.

Vid programmets slut kan du välja om du vill behålla din båt eller sälja den. Våra mäklarkontor runtom i världen har ett stort nätverk med potentiella kunder, och hjälper dig med annonseringen och försäljningen av din båt.

Du kan välja mellan ett flertal exklusiva märken som Catana, Jeanneau, Beneteau, Nautitech och Lagoon. Möjligheten till kundanpassning är begränsad eftersom dessa båtar beställs direkt från fabriken i olika volymer och måste ha en optimal hyttkonfiguration.

Dream Yacht Sales erbjuder segelbåtar från Catana, Jeanneau, Lagoon, Nautitech och Beneteau.

Våra båtar placeras i charterlägen runtom i världen. Med en handpenning på bara 35 procent och en slutbetalning på 25 procent vid programmets slut, blir du ägare till en av dessa exklusiva båtar. Som ägare har du inga andra kostnader och i programmet ingår ömsesidig ägaranvändning. Dream Yacht Charter and Sales behåller äganderätten av din båt tills betalningen sker efter de 66 månaderna.

BÅTAR TILLGÄNGLIGA I PROGRAMMET

Är du intresserad av Dream Easy, tveka inte att kontakta vårt säljteam.