Skip to main content

DREAM EASY BALI

Njut av upp till åtta veckors segling per år utan kostnad

FÖRMÅNER FÖR DIG SOM ÄGARE

Du kan njuta av 8 veckors seglingstid varje år, antingen på din båt eller på ett systerskepp på någon av alla våra destinationer runtom i världen.

Dream Easy Bali ger ingen avkastning för dig som köpare.

Som ägare behöver du inte oroa dig för några extra kostnader under 66-månadersprogrammet. Du betalar inga driftkostnader, Dream Yacht Charter står för all skötsel.

I vårt helhetsåtagande ingår att vi sköter din båt minutiöst, bland annat följer vi processer som dokumenterats till detaljerade checklistor och rutiner. Självklart kommunicerar vi regelbundet utförliga protokoll över vad som har gjorts på din båt.

Ingen finansiering krävs.

Programmet omfattar 66 månader.

Vid programmets slut kan du välja om du vill behålla din båt eller sälja den. Vi har mäklarkontor som bistår dig när din båt ska presenteras för marknaden. Dessa kontor har ett nätverk med tänkbara kunder runtom i världen.

Programmet omfattar endast båttillverkaren Bali. Möjligheten till kundanpassning är begränsad eftersom dessa båtar beställs direkt från fabriken i olika volymer, hyttkonfigurationen optimeras till charter verksamheten.

Köp en splitter ny Bali-katamaran

Allt du behöver betala är en handpenning på 35 procent och sedan en slutbetalning på 25 procent vid slutet av programmets 66-månadersperiod. Med det här programmet kan du som ägare njuta av åtta veckors segling per år utan några andra driftkostnader.

BÅTAR TILLGÄNGLIGA I PROGRAMMET

Är du intresserad av Dream Easy Bali, tveka inte att kontakta vårt säljteam.