Skip to main content

CHARTER MANAGEMENT

Dream Yachts tar hand om din båt vid en av våra exotiska baser.

Dream Yacht Sales erbjuder fler valmöjligheter, bättre alternativ och större flexibilitet för dig som vill äga en exklusiv segelbåt, men utan de kostnader och utmaningar som ett traditionellt ägande innebär. Vi erbjuder sju olika program inom Charter Management – alla med fokus på att göra det enkelt och bekymmersfritt att äga en båt. Dessutom kan det vara ekonomiskt gynnsamt att äga en båt utomlands.

Dream Yacht Sales representanter bistår dig genom processen och hjälper till att ta fram en plan för att maximera värdet och nyttan för dig – både under ägandetiden och vid vidareförsäljning.

CHARTERPROGRAM

Inom vår Charter Management-verksamhet kan du välja bland sju olika program.

DESTINATIONER

Amerika

Ger seglare skyddade vatten, bra ankringsmöjligheter, vacker natur och historiska städer och byar. Perfekt för den som är nybörjare, men också med tillräckliga utmaningar för att charma de mer segelvana.

Bahamas

Med 29 öar, 661 sandbanker och nästan 2 400 holmar är Bahamas ett paradis för segling, där historiens vindar också blåser. Det var här Christofer Columbus gjorde sin första landstigning i den ”nya världen” 12 oktober 1492, där pirater härskade under 1600-talet och där många brittiska lojalister skapade sig ett nytt liv i kölvattnet av den amerikanska revolutionen.

Karibien

Mellan Karibiska havet och Atlanten ligger Kuba, som är Karibiens största ö och dessutom den ö som ligger längst västerut av Stora Antillerna, endast 145 km från Key West i Florida. När Christofer Columbus upptäckte ön 1492 sa han: ”Det här är det finaste landet man någonsin har skådat.”

Storbritannien

Segla genom Solentsundet och runt Isle of Wight, eller sätt kurs österut och utforska Portsmouth och Chichester Harbor. Du som är lite mer äventyrslysten kan segla mot väst och njuta av spektakulär segling längs Cornwalls kust.

Medelhavet

Om din bild av himmelriket är segling i klarblått vatten, solbad på vackra stränder omfamnade av palmer, romantiska gömställen, förstklassig mat och shopping med inslag av historiska och kulturella städer, då är Medelhavet platsen för dig. Låt oss lotsa dig till kungligheternas paradis – den franska rivieran.

Asien

För den professionella, äventyrslystna seglaren som är ute efter en oförglömlig resa är Thailand ett av de finaste och mest intressanta resmålen i världen. Ingen annanstans kan du segla längs de spektakulära kalkstenstopparna som ligger i Phang-nga Bay. Och veta att det bara är början på en oförglömlig seglats.

Indiska oceanen

Maldiverna är ett geologiskt underverk som sträcker sig längs ekvatorn som ett pärlband. Med sitt läge invid antikens viktiga handels- och sjöfartsvägar har öarna alltid varit ett välkommet land i sikte för sjöfarare.

På 37 olika platser världen över erbjuder Dream Yacht Sales en rad olika modeller från 10 stora båttillverkare. För alla modeller ingår utbytbar nyttjandetid och skräddarsydda planlösningar, specifikationer och interiörval. Vare sig du är ute efter en segel-, motor- eller besättningsyacht ger Dream Yacht Charter and Sales flest valmöjligheter för att du ska kunna hitta din drömbåt.

När du köper genom oss kommer du givetvis att ha vår fulla uppmärksamhet och support.

 

Kontakta oss för att hitta din drömbåt.