Skip to main content

CATANA KATAMARANER

Alltid ett steg före

KOM LÄNGRE MED FART

Det symboliserar Catanas vilja att vara mer än bara fart.

Få båtbyggare kan erbjuda kryssningsfans en båt som är nyskapande, snabb och lyxig utan att kompromissa med kapaciteten.

Det är framför allt tre delar som vi värdesätter mest: prestanda, säkerhet och det ultimata tryggheten. Med denna inställning skapar Catana unika båtar. I mer än 30 år har 650 modeller byggts och det lär bli fler.

VARFÖR VÄLJA EN CATANA KATAMARAN?

Catanas är byggda med sandwichskrov (vakuuminjicerat) kombinerat med kol och aramidfibrer (TWARON IMPACT) som fogas samman med hjälp av vinylester och polyesterhartser. En kombination som garanterar stelhet och styrka till strukturen samt sparar vikt och ger därmed högre fart i vattnet.

Varje modell i Catana-serien är designad med kunden i ett nära samarbete. Vi ger er chansen till passning, dekor och utrustningsmöjligheter för att bäst möta era specifikationer. Därför blir varje Catana unik.

Bra ståhöjd under däck och frihöjd för komfort och säkerhet. Inverterad bog för att förbättra prestanda vid reducerad belastning, krökta draggar av bärplan som hjälper till att undvika risken för “tripping up” och för att optimera seglingen, “crash boxes” framåt och akterut för att göra båten osänkbar.

För att kunna erbjuda en sådan prestanda med en såpass hög nivå av komfort och funktioner har Catana tagit hjälp avde största leverantörerna av teknik och de bästa tillverkarna av interiörfinish. Allt för att det bästa ska kunna kombineras med Catanas kunskap.

Prestanda, säkerhet, livslängd, utveckling, finish och känsla för detaljer – dessa är Catanas främsta kännetecken.

Catanagruppen har två produktionsanläggningar, en i Canet-en-Roussillo och en i Marans. Det ger Catana full kontroll över varje steg i byggandet av sina båtar. Från forskning & utveckling, till byggandet och finishen. Kort sagt, hela vägen till att vi kan lämna över båten till dig. Och allt är ”Made in France”.

CATANA KATAMARAN-SERIE

Är du intresserad av en Catana katamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.