Skip to main content

BALI MOTORKATAMARANER

Revolutionerande båtupplevelse

UNIKA INNOVATIONER

Bali katamaraner är designade för att möta behovet av segling med maximal levnadsyta, bekvämlighet och säkerhet.

Varvet Catana levererar sin berömda skicklighet i designen av en serie revolutionerande katamaraner, med innovativa idéer som skiljer sig från andra båtar.

Med deras stora, öppna interiör och exteriör, optimal nivå av pionjärkänsla, kan Bali katamaraner erbjuda nya nöjen och sensationer till seglare som vänder ryggen mot tradition och vill uppfylla sina drömmar.

VARFÖR VÄLJA EN BALI MOTORKATAMARAN?

Bali 4.3 MY utmärks av en stor förarhytt med ett helt däcksplan på 30 m², helt fritt från skott och avslutas med akterparti med glasdörr som är helt uppfällbar. Du kan blixtsnabbt gå från mysigt tillsluten salong till en öppen lösning för en panoramavy över havet.

Ett främre fördäck med både matplats och en stor yta att sola på (18 m²) istället för den traditionella platsen för trampolinen.

En flybridge med extra boyta med salong, soffbord och yta att sola på.

Bali 4.3 MY drar precis som seglingsbrodern BALI 4.3 fördelar av naturligt dagsljus. Stora fönster ger både ett insläpp av stora mängder frisk luft in i salongen och panoramavyer, och de många ventilerna i skroven försäkrar en exceptionell naturlig ventilering.

Den tekniska utrustningen kommer göra även den allra kräsnaste nöjd. Den senaste generationen av pentry för matlagning som vetter mot havet!

Med en tank som rymmer 800 liter vatten och 1600 liter disel, ett 615-liters kylskåp i amerikansk stil med ismaskin och vattenkylare, ett senaste generationens fullutrustat pentry och lätt vikt (10 T) kommer BALI 4.3 MY ta dig längre än du ens vågat drömma.

Är du intresserad av en Bali motorkatamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.