Skip to main content

BALI KATAMARANER

Navigera från vardagsrummet

REVOULTIONERANDE KATAMARANER

Bali katamaraner är designade för att möta behovet av segling med maximal boyta, bekvämlighet och säkerhet.

Bali tillverkas av Catana, berömda för sin skicklighet i designen av en serie revolutionerande katamaraner, och med innovativa idéer som skiljer sig från andra båtar.

Med stor, öppen interiör och exteriör, optimal nivå av pionjärkänsla, kan Bali katamaraner erbjuda nya nöjen och sensationer till seglare som trotsar tradition och i stället vill uppfylla sina drömmar.

VARFÖR VÄLJA EN BALI KATAMARAN?

Från två produktionsplatser, Canet-en-Roussillon och Marans, styr Bali katamaraner varje steg av produktionsprocessen: forskning och utveckling, gjutning med infusion, motorinstallation, elektronik, rörsystem, möbler och leverans. Kvaliteten på varje fartyg är alltid noggrant övervakad.

Kvalitetskonstruktionen, skapad av Oliver Poncin och hans designteam, bedrivs i hjärtat av Catanas varv.

Catanas båtar har seglat i varje världsdel i mer än 30 år. Deras teknologiska kunskap av sandwichkonstruktion i polyester och PVC-skum med slutna celler garanterar optimal byggkvalitet och märkbar viktbesparing.

Den låga densiteten av materialet (de flesta konkurrerande märken använder balsa) bidrar till bärkraften som gör dem nästan osänkbara. Användandet av UV-tåliga glasfibermattor garanterar hållbarheten av materialet och därför håller våra båtar så bra.

Bali katamaran-serie är en produkt av Catanas forsknings- och utvecklingsavdelning. Bali katamaraner är kända för sin höga prestanda och fribordshöjd. Den lätta vikten, designen och att det inte finns någon trampolin ger en bättre passage genom vattnet. Med riggen längre akterut finns det utrymme för ett större försegel jämfört med konkurrenterna, och en självslående fock ger stor manöverbarhet: mycket tacksamt när du seglar med få i besättningen.

Bali katamaraner har noggrant fokuserat på interiör och exteriör tillsammans med utrustning för att möta kundens krav. Elektriska installationer och kablage av högsta kvalitet som uppfyller CE-standards ger både pålitlighet och hållbara framsteg för vår utrustning.

Våra samarbetspartners är bland de bästa leverantörerna av elektronik, däckbeslag och riggning. De har varit inblandade i den nya serien katamaraner och utfört tester både på laboratoriet och på vatten. Du får den bästa teknologin tillsammans med det bästa av Bali katamaraner.

BALI KATAMARAN-SERIE

Är du intresserad av en Bali katamaran, tveka inte att kontakta vårt säljteam.